Afbraakwerken laten uitvoeren regio Gent door Constone


Hoewel je het wellicht niet zou denken, vormen afbraakwerken een belangrijke basis voor een soepele voortgang voor het vervolg van een bouwkundig project. Het is dan ook zeer aan te raden om afbraakwerken door een professioneel bedrijf uit te laten voeren. Als je in Gent of omgeving woont, kun je de afbraakwerken met een gerust hart overlaten aan Constone. Wij zorgen voor een vakkundige uitvoer van afbraakwerkzaamheden en/of grondverzet.

 

Constone heeft een zeer bekende naam in Gent en omstreken. We hebben al diverse bouwprojecten voor particulieren of bedrijven uit deze regio mogen verzorgen. Wij zijn een allround bouwbedrijf dat volledige projecten van begin tot het eind voor onze opdrachtgevers uit handen kunnen nemen. Met de term “begin” bedoelen we ook het allereerste begin. In veel gevallen vormen afbraakwerken de eerste werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Wij beschikken over de vakkennis, ervaring, het materieel én de middelen om deze fase van een bouwproject tot in de perfectie te kunnen verzorgen.

 

Het belang van een correcte uitvoer van afbraakwerk werkzaamheden of grondverzet wordt vaak onderschat. Deze klus lijkt vrij eenvoudig en makkelijk uit te voeren maar in veel gevallen is het tegendeel waar. Een onzorgvuldige uitvoer van deze werkzaamheden kan als gevolg hebben dat er onnodig extra werkzaamheden moet worden uitgevoerd gedurende het project. Dit kan niet alleen zorgen voor een vertraging in de planning maar ook voor extra kosten. Het is dus verstandig om ook de afbraakwerkzaamheden door een gespecialiseerd bedrijf uit te laten voeren. Voor projecten in Gent en wijde omgeving staat Constone voor je klaar. Onze vakmensen worden gezien als dé specialisten op dit gebied. Wij zorgen voor een vakkundige uitvoer van de werkzaamheden.afbraakwerkzaamheden regio gent


Als je op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor een gecoördineerde uitvoer van sloop- en afbraakwerkzaamheden in Gent of omgeving staat Constone voor je klaar. Hoewel afbraakwerken onderdeel vormen van ruwbouw, gaan we hierbij zeer zorgvuldig te werk om onnodige schade en verlies van kostbare materialen tegen te gaan. Deze werkwijze sluit volledig aan op onze duurzame bedrijfsvoering. We hechten er immers veel waarde aan om eventuele verliezen en bouwafval maximaal te reduceren. 

 

Constone bestaat uit een gemotiveerd team van vakmensen. We hebben een ploeg samengesteld van mensen die zich allemaal gespecialiseerd hebben op hun eigen vakgebied. Dit biedt ons alle mogelijkheden om volledige bouwprojecten voor onze opdrachtgevers te verzorgen, letterlijk vanaf het allereerste begin. Je kunt bij ons dan ook terecht voor een veelzijdigheid van grote- en kleine sloop- en afbraakwerkzaamheden. Wij staan voor je klaar voor onder andere gecertificeerde asbestverwijdering, handmatige sloopwerken, machinale afbraakwerken, rioleringswerkzaamheden, grondverzet en uitgravingen.  

 

De uitvoer van afbraakwerkzaamheden in plaatsen als Gent, Destelbergen, Lochristi of Melle kunnen onderdeel zijn van totaalrenovaties die we voor je kunnen uitvoeren. Het grote voordeel hiervan is dat gebruik hoeft te maken van slechts één bedrijf voor de volledige uitvoer van de klus. Hierdoor kan het project op de meest efficiënte manier worden uitgevoerd. We kunnen bijvoorbeeld een oude keuken of badkamer voor je afbreken om direct daarna te kunnen starten met het plaatsen en inrichten van een nieuwe ruimte. Uiteraard heb je altijd een vast aanspreekpunt voor bij de volledige uitvoer van het project.Onze werkwijze als je door ons afbraakwerken laat uitvoeren


Constone is onderscheidend in een zeer kwalitatieve- en duurzame invulling van opdrachten. Daarnaast wordt onze zeer klantgerichte benadering enorm gewaardeerd door onze opdrachtgevers. Heb je interesse om eens af te stemmen wat wij voor je kunnen betekenen als je door ons afbraakwerken laat uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. We komen immers graag voor je naar Gent (of omgeving) om de situatie te bekijken en je plannen te bespreken. Uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan dit bezoek.

 

Ons eerste bezoek aan de locatie vormt wat ons betreft het belangrijke startpunt van een mogelijke samenwerking. Alleen door de situatie met eigen ogen te bekijken, kunnen we je een eerlijke en persoonlijke offerte aanbieden. Daarnaast denken we graag met onze klanten mee hoe de bouwkundige wensen kunnen worden gerealiseerd binnen het beschikbare budget. Maak gerust gebruik van onze ruime vakkennis en lange ervaring op dit gebied. We beantwoorden graag al jouw vragen. 

 

Constone neemt opdrachten aan in heel Vlaanderen. De regio Gent valt dan ook zeker binnen ons werkgebied. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor een persoonlijke offerte. Wij nemen opdrachten aan van zowel particulieren als bedrijven die gevestigd zijn in Gent en omgeving.